Vi söker ekonomer och controllers inför kommande uppdrag

Vi söker ekonomer och controllers inför kommande uppdrag

Om tjänsten

Har du en erfarenhet av ekonomi och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu ekonomer och controllers för kommande uppdrag till våren.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonom/controller och har en utbildning inom ekonomi.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • Redovisning av ekonomiska resultat
  • Marknadsföring
  • Kund - och leverantörskontra
  • Bokslut
  • Fakturering
  • Deklaration
  • Office-paketet
Personliga egenskaper:

Du har ett öga för detaljer, kan ta snabba beslut och hantera olika ärenden samtidigt. Utöver detta vara ansvarstagande, ambitiös och trivs att arbeta självständigt såsom i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Information

Vi tar emot ansökningar via Lernias hemsida där du kan skicka in din ansökan längst ner i annonsen samt registrerar ditt cv och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.