Transportbokare till Medicarrier i Spånga

Transportbokare till Medicarrier i Spånga

Vi söker en transportbokare till Medicarrier i Spånga

Är du en serviceinriktad person som vill vara med och göra skillnad? Trivs du i en händelserik miljö där du arbetar i en självständig roll och behöver vara lösningsorienterad? Vi söker just nu en transportbokare till MediCarrier, Region Stockholms logistik- och transportföretag. Uppdraget startar xx och förväntas pågå till 01/10 2020. Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till MediCarrier under uppdragsperioden.

Om tjänsten
MediCarriers transportavdelning hanterar dagligen över 2000 sändningar. Dessa består av allt från brådskande organtransporter och laborationsprover till förrådsartiklar till sjukhus och vårdcentraler i Region Stockholm. Som medarbetare på Transportavdelning blir du en viktig del i detta arbete där du även verkar som ansiktet utåt mot bolagets kunder och leverantörer.

Rollen
Du kommer att stötta avdelningens kundtjänst samt arbeta med transportbokning av bud till MediCarriers kunder där fokus ligger på kundernas behov och önskemål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter vid transportbokningen kommer vara att ta emot och registrera ordrar på budbilar och blåljustransporter via telefon och mail från kunder. Utöver detta kommer du även hantera synpunkter och klagomål per mail och telefon samt sköta registrering av godsdeklarationer. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter så som att hantera kundfrågor, utredningar och avvikelser, registrera och hantera ändringar i transportsystemet Opter, sammanställa förberedande arbete inför fakturering samt göra avräkningar och prissätta kundordrar.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt erfarenhet från liknande roll inom kundservice via telefon och mail. Du har god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Har du kompetens inom transportsystemet Opter ser vi det som mycket meriterande. Vidare är det en fördel om du har god lokalkännedom inom Stockholmsområdet!

Som person är du kundorienterad och kommunikativ då MediCarrier strävar efter att uppnå hög kvalitet i samtalen med kunder. Då tempot är högt är det viktigt att du är lugn och trygg i dig själv, speciellt under stressade situationer. Du är en duktig relationsbyggare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Om anställningen
Tjänsten som transportbokare är ett konsultuppdrag som startar omgående och förväntas pågå till 01/10 2020. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till MediCarrier.
  • Placeringsort: Spånga
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: omgående till 01/10 2020, eventuellt möjlighet till förlängning
  • Anställningsform: Visstid, behovsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.