Studenter sökes till uppdrag som Kundmottagare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Är du serviceinriktad, prestigelös och på jakt efter ett extra arbete med mycket eget ansvar? Då har vi ett uppdrag till dig! Just nu söker vi en kundmottagarer för ett uppdrag i Kungens Kurva. Här kommer du självständigt att ta emot kunder och gods samt registrera dem i systemet. För denna tjänst krävs att du är studerande på minst 50% samt har möjlighet att arbeta tisdagar och torsdagar. Uppdraget är långsiktigt och vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar på dina studier.

Formell kompetens

B-Körkort
Flytande svenska och engelska
God datorvana

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industri och logistik.

Personliga egenskaper

För att trivas här bör du vara självgående och ansvarstagande med en utpräglad känsla för service. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställd för tisdagar och torsdagar10-18.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi tar endast emot ansökningar via www.lernia.se. Ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.