Redovisningsekonomer sökes för kommande uppdrag

Redovisningsekonomer sökes för kommande uppdrag

Har du tidigare arbetat med redovisning och bokföring och är ute efter ett nytt spännande uppdrag? Vi söker nu redovisningsekonomer till kommande uppdrag.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kan ditt dagliga arbete bestå av:
  • Redovisning av ekonomiska resultat
  • Kund - och leverantörskontra
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Fakturering
  • Meriterande om du arbetat med flertalet ekonomisystem, främst inom Agresso/Unit4/UBW,
Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet. Som person är du lyhörd, pålitlig och har ett positivt förhållningssätt. Du är resultatorienterad, har en god analytisk förmåga och är mån om att leverera med god kvalitet. Slutligen trivs du i nära samarbete med andra samtidigt som du är självgående och trygg i din yrkesroll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Information

Vi tar emot ansökningar via Lernias hemsida där du kan skicka in din ansökan längst ner i annonsen samt registrerar ditt cv och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.