Redovisningsekonom till Södersjukhuset

Redovisningsekonom till Södersjukhuset

Har du tidigare arbetat inom redovisning med fokus på anläggningar och är ute efter ett nytt uppdrag? Vi söker efter en redovisningsekonom omgående för ett konsultuppdrag som förväntas börja 25/5-2019. Om du vill arbeta i en självständig roll med stöttning från chef och kollegor på en dynamisk arbetsplats som gör skillnad är detta tjänsten för dig! Under uppdragsperioden kommer du att vara anställd av Lernia och uthyrd till Södersjukhuset.

Om tjänsten
Rollen som redovisningsekonom på Södersjukhuset innefattar:
  • Bokslutsarbete: avstämning av resultat och balans samt en del större inläsningar av bokföringsfiler från diverse försystem
  • Ansvar för anläggningsregister: leveranskontroll av samtliga investeringsfakturor, arkivering, avskrivning, avstämning
  • Kontakt med verksamhetscontrollers för att stämma av uppbokningar av kostnader och intäkter
  • Koncernrapportering
Löpande under månaden förekommer även arbete med:
  • Agera stöd inom redovisningsfrågor
  • Momsdeklaration
  • Arbeta i ekonomisystemet Raindance.
Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från en redovisningsavdelning där du har arbetat med anläggningsfrågor och anläggningsregister. Du har erfarenhet av ekonomisystem och har generellt goda systemkunskaper. Som person är du noggrann och analytisk samt trivs i en självständig roll. Om du är positiv och kommunikativ kommer du att bli en uppskattad medarbetare på Södersjukhuset!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Visstid/Heltid/Stockholm, Södermalm

Tillträdesdag
25/5-2019

Om ansökan
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.