Redovisningsekonom till Redovisningsservice/Bokslutsenheten på deltid, 50% (Visstidsuppdrag, 3...

Redovisningsekonom till Redovisningsservice/Bokslutsenheten på deltid, 50% (Visstidsuppdrag, 3...

Vi söker en Redovisningsekonom till Redovisningsservice/Bokslutsenheten på deltid, 50% till kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en visstidstjänst och pågår under 3 månader.

Arbetsuppgifter och Team

Redovisningsservice ingår i Verksamhetsstöd Ekonomi och är en stöd- och servicefunktion när det gäller redovisning och bokslut samt frågor kring patientavgifter och kassaregistreringar. De arbetar aktivt med ett ständigt förbättringsarbete för att vara ett så bra stöd som möjligt till de verksamheter och kunder de servar.

Du kommer att vara en del i teamet som arbetar med bokslut -och avstämningar. Som redovisningsekonom i Bokslutsenheten kommer du tillsammans med övriga medarbetare bland annat att arbeta med månads-,delårs- och årsbokslut, löpande redovisning samt avstämningar. I uppdraget ingår även utbetalningar samt handläggning av anläggningsregister. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med ständiga förbättringar av rutiner och processer, sköta övriga redovisningsuppgifter som ingår i Bokslutsenhetens arbete samt att vara back-up inom enheten. Du kommer att arbeta självständigt med olika utredningar inom redovisningsområdet.

Bakgrund
Vi söker dig som har:
  • Akademisk examen med inriktning mot redovisning/bokföring eller motsvarandekunskap förvärvad genom erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig sektor eller stort företag
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av ekonomisystemet Raindance är meriterande
  • Kunskap om Region Stockholms organisation är meriterande
Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk med förståelse för detaljerna, men du har också en förmåga att se samband ur ett större perspektiv. Du är driven och har förmåga att ta initiativ och strävar alltid efter att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder och har även förmågan att arbeta självständigt. Vidare är du lyhörd för att fånga upp och bemöta verksamhetens och kundens behov och är öppen för utveckling av ditt och arbetsgruppens arbete. Du är prestigelös och har en positiv inställning.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Visstid/deltid/Stockholm

Övrig information
  • Placeringsort: Stockholm,
  • Tjänstgöringsgrad: 50 %
  • Tillträde: Snarast. Tjänsten pågår under perioden 2020-11-02 - 2021-01-31
  • Anställningsform: Visstid, behovsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.