Quality Specialist - Technical Cleanliness till en av våra kunder i Stockholm

Quality Specialist - Technical Cleanliness till en av våra kunder i Stockholm

Quality Specialist - Technical Cleanliness till en av våra kunder i Stockholm

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling, rutiner och säkerhet? Motiveras du av att utveckla nya tekniska lösningar och av att lösa komplexa problem? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en Quality Specialist - Technical Cleanliness till en kund i Stockholm. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av renlighetsarbete och van med labbmiljö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
  • Att säkerhetsställa att Northvolt produkter är fria från kontaminering.
  • Undersöka avvikelser i prover för att identifiera processproblem.
  • Du kommer också att hjälpa till med teknisk renhetstestning.
  • Arbeta med renhetsförbättringar gjorda av produktions- och tillverkningsteknik
Är du rätt person för jobbet?

Jobbet som Quality Specialist - Technical Cleanliness är för dig som har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av arbete i labbmiljö och hållbara IT-system. Därutöver har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling, Identifiera processproblem och teknisk renlighet.

Specifika kompetenser för rollen är att du har en färdighet i tolkningar av ritningar och specifikationer. Van med att arbeta med QA-praxis och kunna arbeta med avancerade dataanalyser och Excell. Även har en tillräcklig färdighet för att kunna arbeta med små partiklar under en mikroskopisk inspektion.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt.
  • Ett analyserande tankesätt.
  • Tar ansvar för ditt arbete.
  • Förmedlar information på ett tydligt och strukturerat.
  • Metodiskt tillvägagångssätt.
  • Utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.
  • Förmåga att ta rationella beslut.
Det är meriterande om du har högskole- universitetsutbildning och kandidatexamen i naturvetenskap eller teknik med specifik expertis inom teknisk renlighet, metrologi eller materialvetenskap. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av 2 års erfarenhet av tillverkning och labbmiljö. Eller detaljerad erfarenhet av all labbutrustning som används vid Morganton-fabriken. Även att du känner till VAD 19 eller ISO 16232.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Linn Saxon via e-post: linn.saxon@lernia.se eller telefonnummer: 072-601 48 37. om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: så snart som möjligt

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.