Personer med ett praktiskt handlag och rätt driv!

Personer med ett praktiskt handlag och rätt driv!

Är du praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse men kanske ingen formell arbetslivserfarenhet från området? Vill du arbeta på södra sidan av Stockholm på ett välkänt och omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Uppdraget
Vi på Lernia letar just nu efter Elektronikmontörer till vår kund för ett uppdrag med uppstart omgående som pågår 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under perioden.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär huvudsakligen att montera, robotarna du tillverkar har tusentals komponenter vilket innebär att du ständigt kommer att lära dig nya moment inom el, mekanik och hydraulik. Du kommer vara en del av ett montörsteam i en kultur som präglas av högt i tak och ett gott samarbete. Produktionscheferna på arbetsplatsen är närvarande och mycket kunniga inom sitt område.

Din bakgrund
Vi söker efter dig som framförallt har rätt personlighet och driv men du behöver ha viss kunskap eller erfarenhet av ett praktiskt arbete. Som person är det viktigt att du har hög arbetsmoral, är flexibel och duktig på att samarbeta med andra. Du behöver ha rätt inställning till att bidra med ett väl utfört arbete av god kvalitet. För att lyckas i rollen kan du ta egna initiativ samt arbeta självständigt mot uppsatta deadlines.

Anställningsform/omfattning/ort
Visstidsanställning/Heltid/Stockholm

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.