Montörer till omtyckt arbetsplats i Södra Stockholm!

Montörer till omtyckt arbetsplats i Södra Stockholm!

Har erfarenhet från montering eller installation? Vet du dessutom hur man läser el-scheman? Om detta stämmer in på dig och du vill arbeta på en arbepslats där personalen tas om hand och därmed väldigt hög trivsel och dessutom möjligheterna till fast anställning på sikt är väldigt goda för rätt person!

Uppdraget
Vi på Lernia söker just nu omgående montörer med förståelse för el-scheman som vill arbeta i Södra Stockholm. Kunden är världsledande inom sitt tillverkningsområde och arbetsplatsen ligger belägen med närhet till kollektiva transportmedel. Arbetsplatsen präglas av ett sunt helhetstänk där man tar tillvara på sin personal och förstår att en välmående personal gör ett bättre arbete. Uppdraget innbär att du blir anställd av Lernia med start omgående och 6 månader framåt med möjligheter att bli fast anställd hos kunden för rätt person!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av montering i tillverkningen. Du kommer även få arbeta med felsökningar och arbeta proaktivt så maskinparken kan hållas funktionella.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som är tekniskt lagd och har tidigare erfarenhet av exempelvis montering eller installation. Du behöver ha viss kunskap om hur man läser el-scheman för att kunna lyckas i tjänsten. Vidare letar vi efter dig som har en hög arbetsmoral, kan vara flexibel och duktig på att arbeta noggrannt. Du behöver vara duktig på att själv kunna se vad som behövs göras och vara öppen för att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du ska klara av både självständigt och arbete i grupp.

Anställningsform/omfattning/ort
Visstidsanställning/Heltid/Stockholm

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.