Montörer till Solna för kortare uppdrag sökes omgående

Montörer till Solna för kortare uppdrag sökes omgående

Arbetsuppgifter

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har möjlighet att arbeta varje dag under perioden! Du kommer huvudsakligen arbeta med att demontera ned arkivskåp och tillhörande hyllor, med hjälp av verktyg. Det kan förekomma en del packning och inplastning av olika produkter som sedan kommer transporteras iväg.

Formell kompetens

Krav:

Att du är händig och har hög arbetsmoral.

Meriterande:
  • Erfarenhet från industrin
  • Van att arbeta med verktyg
Din bakgrund

Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/extra/

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning AB söker nu för en kunds räkning fyra stycken händiga personer som kan arbeta i Solna med att demontera ned ett stort arkiv. Arbetet kommer starta ganska omgående och pågå under ca 3-4 veckors tid.