Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Montörer och Industriarbetare

Montörer och Industriarbetare

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som har en vilja att arbeta och bli en del av vårt glada team!

Vi söker dig som vill ingå i vår uthyrningsverksamhet för uppdrag hos våra kundföretag i Stockholms län. Arbetsuppgifterna varierar och kan bestå av mekanisk montering, har du allmän erfarenhet från industri eller lager och montering så är det här något för dig!

Formell kompetens

Har du något eller några av nedanstående kompetenser så kan du passa!
  • Industribakgrund
  • montering
  • plock och packning
  • teknisk
  • händig
Din bakgrund

Du bör ha arbetserfarenheter sedan tidigare och vet vikten av att göra ett gott arbete. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning under kommande intervjuer.

Personliga egenskaper

För att trivas hos våra kunder ser vi dig som gillar att ha ordning och reda, Förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och inte räds att ta i om det behövs. Vidare ser vi personer som är service inriktade, tar egna initiativ och vill bidra till en positiv arbetsplats med rätt attityd och engagemang! Du ska vara social, flexibel och noggrann och kunna samarbeta med andra kollegor men också kunna arbeta självständigt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Stockholm

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.