Lernia söker rekryterare till kommande uppdrag

Lernia söker rekryterare till kommande uppdrag

Rekryterare

Ser du möjligheter i förändringar och gillar att jobba med människor? Har du utbildning inom HR eller personal och är en människokännare? Är du framförallt driven av att hjälpa andra och lätt för att skapa kontakter? Då är den här rollen för dig!

Vi söker dig med erfarenhet inom rekrytering, bemanning eller annan HR för kommande uppdrag i rollen som rekryterare eller liknande tjänster. Kommande roller kan vara för både juniora, nyexaminerade och/eller mer seniora och erfarna rekryterare.

OBS! DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR KOMMANDE UPPDRAG OCH GÄLLER ALLTSÅ INGEN AKTUELL TJÄNST.

Arbetsuppgifter

Du som rekryterare kommer att ansvara för uppgifter som till exempel:
  • Ansvara för rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
  • Uppföljning av arbetet och se till att interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
  • Representerar arbetsgivaren gentemot interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka arbetsgivarens arbetsgivarvarumärke.
  • Ansvara för olika rekryteringsprojekt såsom större rekryteringsuppdrag, rekrytering till omorganisationer och program.
  • Arbeta proaktivt för kommande behov.
Övriga uppgifter kan tillkomma.

Kompetens

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, önskvärt inom HR, personalvetare, socionom eller motsvarande. Du behöver kunna föra dig obehindrat i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering, bemanning eller annan HR.

Personliga egenskaper

Det är även meriterade om du van att arbeta flexibelt och har en vilja att arbeta inom olika affärsområden. Du bör vara öppen, aktiv och positiv. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och skapa förtroende hos rekryterande chefer. Det är också viktigt att du arbetar strukturerat och serviceorienterat.

För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll. Du håller en positiv attityd och bidrar till god stämning.

Övrigt
  • Placeringsort: Stockholm,
  • Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden. Uppdragslängd kan variera.
Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se eller telefonnummer: 072-601 48 46 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (86 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.