Lagerarbetare med färskvarukunskaper till Årsta

Lagerarbetare med färskvarukunskaper till Årsta

Nu söker vi erfarna Truckförare med fisk och färskvaruerfarenhet för skiftarbete

Arbetsuppgifter

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde, du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager och hantera fisk och färskvaror.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • Erfarenhet som truckförare
  • Erfarenhet av plockning av ordrar
  • Truckkort med behörigheterna B1-B3, meriterande med fler behörigheter.
  • Fiskkunskaper eller liknande
Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat som truckförare och har vana av orderplock. Du kanske har erfarenhet av en färkvaruavdelning i butik eller likvärdigt arbete där du hanterat färska varor.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral samt att du har social kompetens.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Stockholm/Skiftarbete

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 6 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.