Lagerarbetare med Truckkort till Tyresö!

Lagerarbetare med Truckkort till Tyresö!

Om uppdraget
Nu söker vi på Lernia efter truckförare till vår kund i Tyresö för arbete dagtid med uppstart omgående. Kunden är verksam inom fordonsindustrin och det kommer vara mycket orderplock och truck.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sköta orderplocket och att köra truck. Vidare är det vanligt förekommande arbetsuppgifter som gäller på Lager och inställning av pallar i stallage och hyllor. Registrering av gods i dator kan förekomma.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har truckkort med behörighet A1-A4 samt B1-B4 som ska tas med vid intervjutillfället och visas upp. Du ska även ha god vana av att ha arbetat med orderplockning och truckkörning och ha arbetat med registrering av gods. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik och är van vid den typen av arbetsuppgifter så du har ett grundläggande säkerhetstänk.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande och har en hög arbetsmoral. Du behöver vara flexibel och mån om att göra ett bra arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har social kompetens och kan samarbeta med andra. Krav för tjänsten är att du har god datavana samt behärskar svenska i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Tyresö, Stockholm

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.