Kundservicemedarbetare till Electrolux!

Kundservicemedarbetare till Electrolux!

Arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att hantera Electrolux leveranser från lager till återförsäljare. Detta arbetet utförs genom telefon och mail och innebär att du kommer att sitta som den givna kontaktpunkten vid inkommande beställningar, leveranser och efterarbete. Du kommer även vara med och förbättra Electrolux processer och rutiner för att kunna tillhandahålla optimerade och effektiva leveranser.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet från en liknande tjänst inom exempelvis sälj eller support. För att lyckas i tjänsten behöver du ha generellt goda datakunskaper, främst i Excel. Har du dessutom arbetat i något affärssystem som exempelvis SAP är det meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en ansvarstagande person som är duktig på att arbeta proaktivt och ta tag i det du ser behövs. Du är kommunikativ och kontaktsökande samt har en väl utvecklad samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt ha en god problemlösningsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid arbetstider 8:00-16:30/Kungsholmen, Stockholm

Tillträdesdag
24/9

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi på Lernia en Kundservicemedarbetare till Electrolux på Kungsholmen! Uppdraget har uppstart 24/9 och pågår till 23/9 2019 och innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till Electrolux under perioden.