Junior eventadministratör

Junior eventadministratör

För kunds räkning söker vi en serviceinriktad Junior eventadministratör med start omgående till vår kund norr om Stockholm.

Om tjänsten
Din främsta uppgift som junior eventadministratör är att assistera vid arbetsuppgifter inom eventhantering. Du kommer att hantera utskick och inbjudningar till kunder, koordinera och anordna events med att ta bland annat fram material och give-aways. Du ska representera företaget på ett positivt sätt där du arbetar med att stärka relationer och öka kundnöjdheten. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och förvalta deras information.

Om dig

Tidigare har arbetat i en administrativ tjänst och trivs bra i en sådan typ av roll. Du har också arbetat i en kundorienterad roll tidigare och vet vikten av att ge utmärkt service, både till internt anställda och till kunder.
Eftersom vissa av kunderna är internationella ser vi att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Slutligen ser vi att du är mycket organiserad och har en bra förmåga att prioritera.

Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper där du har en utpräglad servicekänsla och brinner för att ge det lilla extra i varje kundkontakt. Som person är du social, kommunikativ och lyhörd. Du triggas av kontakten med människor och har förmåga att lyssna och identifiera ett behov hos kunden. Slutligen är du organiserad och duktig på att prioritera ditt arbete.

Om anställningen

Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och sträcker sig till slutet av september. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Skicka in CV samt personligt brev där du beskriver:
Varför du har sökt tjänsten
Din erfarenhet inom uppsökande kundmöten, mässor eller event

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.