Importspeditör till kund i Norrort!

Importspeditör till kund i Norrort!

Har du god förståelse för den logistiska processen, är ute efter en ny utmaning och vill arbeta på ett världsledande företag inom logistik? Nu söker vi på Lernia en importspeditör till vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår tre-fyra månader, under uppdragsperioden blir du anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som importspeditör inom flyg och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att se till att vår kunds leveranser kommer fram på ett så effektivt sätt som möjligt; i rätt tid, till rätt pris och i ett oskadat skick.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att:
  • Ha daglig kontakt med kundens kunder och alltid sätta kunden i fokus.
  • Utföra olika förtullningsmoment på uppdrag från kunder.
  • Vara operativt ansvarig för några av kundens kunder.
  • Ta emot, planera och hantera bokningar.
  • Ha kontakt med leverantörer.
  • Arbeta med ad hoc-offerter samt avrop.
Din bakgrund
Vi letar efter dig som har god kunskap och förståelse för hur operativa processer och transportsätt fungerar. Det är ultimat om du tidigare har arbetat som speditör men om du har rätt personlighet tror vi även att du som har en bakgrund inom ordermottagande och kundservice kan passa bra i tjänsten För att lyckas i rollen ser vi också att du är systemvan samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper Vi söker dig som trivs med att jobba i grupp men som även arbetar bra självständigt, med stor ansvarskänsla och initiativtagningsförmåga. Du är en analytisk person med god förmåga att planera och skapa struktur. Vidare tycker du om att skapa goda relationer såväl internt som externt och trivs i nära kommunikation med andra. Om du är positiv och samarbetsvillig kommer du att trivas bra hos vår kund!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid 37,5 timmar per vecka (8:00-16:30)/stockholm

Tillträdesdag/Uppdrag
Omgående / tre-fyra månader.

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet! Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.