Framgångsrikt tillväxtbolag söker serviceelektriker i Stockholm

Framgångsrikt tillväxtbolag söker serviceelektriker i Stockholm

Framgångsrikt tillväxtbolag söker serviceelektriker i Stockholm

Vår kund avslutade nyligen en medarbetarundersökning och återigen visar den att deras personal upplever att de utvecklas och blir sedda i sitt jobb. Det är fantastisk läsning och de är självklart jätteglada för det. Hos dem får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa. Så kanske är det inte så konstigt att de växer - år efter år efter år...

Om jobbet

Vår kund expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker de tre serviceelektriker som vill vara med på resan och utvecklas med dem. De söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära dig ännu mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunder. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort.

Huvudsakligt ansvarsområde

Som serviceelektriker får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att företaget skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa sin position på marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • På egen hand eller tillsammans med dina kollegor utföra avhjälpande underhåll på våra kunders anläggningar
  • Vid servicebesök träffar du kunder för att ge och få återkoppling
  • Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till kunderna
Vad förväntar vi oss av dig?

Vår kund är ett tillväxtföretag tack vare sina talanger. De drivs av att göra skillnad. För sina kunder och för samhället. Hos dem är personlighet, passion och samarbete avgörande och de anser att bra människor gör bra saker.

Du som söker tjänsten ska ha kunskap inom el och teknik. Vidare bör du ha insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer. Du har god social kompetens och skapar goda relationer när du arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

VILJA - kundens värdegrund

När du kommer till kunden kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på deras värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 okt 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.