Extrajobba som marknadskommunikatör för Lernia Utbildning i Stockholm

Extrajobba som marknadskommunikatör för Lernia Utbildning i Stockholm

Extrajobba som marknadskommunikatör för Lernia Utbildning

Söker du ett jobb inom som innehåller sälj, relationsbyggande och B2B (business to business)? Pluggar du också eller har annan sysselsättning? Är du intresserad av att skaffa en bättre helhetsbild av den svenska arbetsmarknaden och dess behov? Då är detta chansen för dig!

Lernia erbjuder en rad olika utbildningar inom bland annat Yrkeshögskolan, Komvux och arbetsmarknadsutbildningar och vi arbetar branschnära för att matcha arbetsmarknads nutida och framtida behov av kompetens. För Yrkeshögskolans räkning skickar vi varje år in ansökningar till Myndigheten för Yrkeshögskolan för att fortsätta bedriva våra befintliga utbildningar och för att starta nya utbildningskoncept. I år behöver vi stärka upp vårt anbudsteam med personer som utvecklar vårt företagsnätverk och arbetar nära våra företagskunder. Du kommer arbeta med att skapa förståelse för företagens behov av kompetens och med god kännedom om Lernias utbildningsportfölj hitta grunder för samverkan.

Om tjänsten

Detta är en kommunikativ tjänst som kräver att du är bekväm med kommunikation via framförallt telefon och mail, samt att du kan använda Office-paketet som arbetsverktyg för daglig kommunikation, dokumentation och administration (med fokus på Teams, Word, Excel och Forms).

Arbetsuppgifter för rollen som marknadskommunikatör kommer att innebära bland annat:
  • Arbeta med befintliga företagskontakter och etablera nya inom de branscher vi utbildar mot
  • I dialog med företagen identifiera deras kompetensbehov
  • Genom samtal, möten och enklare workshops söka företagsstöd för våra ansökningar
  • Löpande utföra nödvändig administration och dokumentation
Krav

För rollen som marknadskommunikatör krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel universitetsstudier eller liknande. Du ska också ha arbetat tidigare. Gärna inom teknik och tillverkning, samhällsbyggnad eller vård och omsorg. Vi ser också att du har erfarenhet av sälj eller business to business. Har du tidigare erfarenhet som telefonförsäljare är det också en merit. Utöver det ska du kunna uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska. Du ska också ha god datorvana och god erfarenhet av Office-programmen, särskilt Excell.

Om dig

Vi ser gärna att du är en social person som har lätt att knyta nya kontakter. Du ska trivas av att träffa nya människor och vara nyfiken. Du ska vara driven och motiverad samt gilla att sätta dig in i andras situation. Utöver det ser vi att du kan fokusera på detaljer samtidigt som du bibehåller en god helhetssyn. Du ska gilla sälj och relationsskapande medan du har en entusiastisk nyfikenhet av att sätta dig in i nya branscher.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Typ av anställning: visstidsanställning på 50-75%

Uppdragslängd: 2023-01-09 till 2023-06-16

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se eller telefonnummer: 072-601 48 46 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.