Extraarbete Returmottagare vardagar

Extraarbete Returmottagare vardagar

Arbetsuppgifter

Som returmottagare tar du emot våra maskiner, främst billiftar, för tvätt och en säkerhetsgenomgång när de kommer hem till depån. Demonstration hur maskinerna fungerar för kunder och även support via telefon eller ute på plats. Mindre reparationer förekommer

Formell kompetens

Kunskaper i engelska och B-körkort erfordras. Allt annat får du lära dig på arbetsplatsen, teknisk och mekanisk lagd är ett plus. Vi söker dig som har ett bilintresse, en god samarbetsförmåga och även van vid självständigt arbete, stressiga situationer, som tar egna initiativ men samtidigt är ödmjuk i sin vilja att ständigt utvecklas

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat/studerat inom mekanik eller verkstad. Fordonsvana är ett plus och att du har lätt för att prata med kunder och kunna ge det där lilla extra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Extra vid behov. Arbetet är förlagt vardagar 15:00-19:00 och du som söker behöver studera eller arbeta minst 50%

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i centrala Stockholm är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av lyftmaskiner. Genom deras kärnvärden kompetens, effektivitet, personlig, säkerhet strävar de efter att bli den ledande specialisten inom lyftmaskiner i Sverige.