Drivna produktionsmedarbetare med truckerfarenhet sökes till kund i söderort!

Drivna produktionsmedarbetare med truckerfarenhet sökes till kund i söderort!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter kan tex bestå av produktmontering och industriarbete samt truckkörning.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet som montör och industri. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är du är flexibel, ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ. Behärska språket i svenska och engelska.

Krav
  • Truckkort
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Placeringsort: Jordbro
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Augusti
  • Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning söker dig som är intresserad av att arbeta inom industri och produktion. Arbetet är på heltid och skift kan förekommer. Du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund.