Chefsassistent till Electrolux

Chefsassistent till Electrolux

Är du duktig på att koordinera, samordna och administrera? Trivs du i en viktig roll med mycket kontaktytor där du får arbeta med varierade uppgifter? Då har vi tjänsten för dig, som Chefsassistent hos Electrolux! Uppdraget startar i augusti 2018 och sträcker sig fram till 12/2 2019 och innebär att du under uppdragsperioden blir anställd av Lernia och uthyrd till Electrolux.

Om tjänsten
I rollen som chefsassistent kommer du att ha en central och verksamhetsnära roll där du arbetar högt och lågt med både interna och externa kontaktytor. Du kommer främst att stötta cheferna på HR-avdelningen och finansavdelningen och dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innefatta:
  • Kalenderhantering, mötesbokning samt vid behov svara på inkommande samtal och mail
  • Anordna möten, boka konferenser och resor samt andra events
  • Protokollskrivning
  • Koordinera introduktioner för nyanställda
  • Uppdatera intranätet
  • Se till att besökare får ett trevligt välkomnande
  • Övriga administrativa uppgifter så som arkivering och fakturering-Budgetuppföljning
Om dig
Vi söker dig som har en bred administrativ erfarenhet och som tidigare har arbetat som VD-assistent eller liknande. Du har som lägst gymnasieutbildning, mycket god datavana och arbetar obehindrat i MS Offices alla program. Vi förutsätter även att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. För att passa in och trivas i rollen som chefsassistent är du utåtriktad, flexibel och kommunikativ samt har en utpräglad känsla för service. Du har en positiv inställning och är en skicklig koordinator som kan hantera ett brett spektrum av olika arbetsuppgifter. Vidare är du en person som ser lösningar istället för problem och kan agera snabbt och professionellt i olika sammanhang och situationer. Slutligen har du hög integritet och har ett öga för detaljer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Centrala Stockholm

Tillträdesdag
Augusti

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.