Lernia söker Projektledare alternativa rekryteringskanaler för Bemanningsverksamheten

Lernia söker Projektledare alternativa rekryteringskanaler för Bemanningsverksamheten

Om jobbet
Med denna nya roll vill vi ta ett starkare grepp kring vår förmåga att ta hand om potentiella kandidater som står längre ifrån arbetsmarknaden. Du förväntas bygga upp strukturer för att optimera inflödet från denna grupp av kandidater, vilket ska leda till att vi får större intäkter samt ge möjligheter till fler personer i jobb. Uppdraget innefattar att upparbeta kontakter och skapa samarbeten på central och lokal nivå både mot Lernias egen utbildnings- och matchningsverksamhet, såväl som till andra privata aktörer samt Arbetsförmedlingen. Du kommer även att bygga upp och implementera processer och rutiner kring detta och vara kunskapsspridare i verksamheten. Du kommer att ha ansvar för att utbilda, följa upp och samarbeta med Bemannings platskontor för att få in fler personer med stöd i deras affärer. Denna roll tillhör Lernia Bemannings produkt- och processutvecklingsavdelning.

Vem söker vi?
Du kommer i hög utsträckning att leda ditt eget arbete och få en stor portion av frihet under ansvar. Detta kräver en lösningsorienterad, självständig och driven grundinställning. För att lyckas i rollen behöver du både vara duktig på att snabbt etablera goda samarbetsrelationer med människor från olika verksamheter på olika orter, samtidigt som du bygger upp processer, strukturer och rutiner. Du behöver kunna samla in detaljerad kunskap och sedan omvandla den till att bli enkel, överskådlig och lättförståelig. Vi strävar efter att vara branschledande inom digitalisering, vilket innebär att vi förutsätter en hög digital mognadsgrad. För att lyckas behöver du även ha förståelse för att rutiner och strukturer du tar fram ska vara enkla att hantera, förstå och förklara för att de ska få bäst genomslagskraft.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från matchningsföretag och/eller bemanningsföretag och du har erfarenhet av projektledning. Då arbetet innefattar en del resor är körkort ett krav.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en visstidsanställning under 6 månader, med flexibel placering på något av våra kontor runtom i landet. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Bergqvist, magnus.bergqvist@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är 2021-02-07

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se