Ekonomiansvarig till Leomar AB

Ekonomiansvarig till Leomar AB

Är du redovisningsekonom och vill fortsätta utvecklas i ett Investment- och Managementbolag inriktat mot i huvudsak rederibranschen? Är du en noggrann och ansvarsfull person? Då kanske du är den vi söker som kvalificerad redovisningsekonom/ekonomiansvarig till Leomar AB!

Arbetsbeskrivning
Som kvalificerad redovisningsekonom på Leomar kommer du att ansvara för moderbolagets och ett par dotterbolags redovisning och rapportering. Arbetsuppgifterna innefattar månads- och årsbokslut och interna kvartalsrapporter för en mindre nystartad koncern. Upprättande av årsredovisning, deklarationer, kontakter med revisor mm faller också inom dina arbetsuppgiter som ekonomiansvarig.

Du kommer att jobba tillsammans med ytterligare en ekonom som ansvarar för betalningar och det mesta av grundbokföringen.

Kontoret är placerat i mycket fina lokaler på Narvavägen i Stockholm.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du antingen är relativt nyutexaminerad och har ett par års relevant arbetslivserfarenhet alternativt tror vi att du är en erfaren redovisningsekonom som är van, och trivs, med att arbeta med både smått som stort kring redovisningen. Vi är öppna för både en heltids- och deltidstjänst beroende av din erfarenhet. Då ekonomiavdelningen är relativt liten är det viktigt att du är en prestigelös, flexibel och lösningsorienterad person som är van att ta eget ansvar samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Du är en van användare av Office-paketet och du talar och skriver både svenska och engelska. Det är meriterande om du har kunskap kring Visma men inget krav.

Då vi är ett litet tajt team gäller det att du trivs i den mindre gruppen och även har en positiv och glad personlighet - detta i kombination med ditt strukturerade arbetssätt, noggrannhet och önskan om att utveckla arbetet och att utvecklas är det vi värdesätter.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Leomar AB med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leomar AB är ett familjeägt Investment- och Managementbolag inriktat mot i huvudsak rederinäringen som utökat verksamheten i Sverige varför behovet av denna position har uppstått.