Vill du driva affärsutvecklingen av företagslån hos Lendo?

Vill du driva affärsutvecklingen av företagslån hos Lendo?

Dina arbetsuppgifter

Lendo har sedan en kort tid lanserat företagslån och söker nu en Affärsutvecklare som vill driva denna expansiva resa från start till mål. Du kommer jobba nära kund, partners, produkt, sälj & kundtjänst och marknad för att säkerställa en marknadsledande produkt. Som affärsutvecklare kommer du hela tiden arbeta med att utveckla och effektivisera processer och produkter.
Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära följande:
  • Vidareutveckla låneprocessen för företagslån
  • Sätta interna processer för sälj och kundtjänst
  • Underhålla och utveckla samarbetsavtal med partners
  • Tweaka och optimera flöden, design och avtal för att nå en optimal position på marknaden
  • Omvärldsbevakning och analys av vad som sker inom området, samt analys av data för att skapa en marknadsledande produkt
  • Jobba nära produktteamet för att förbättra existerande produkter hos Lendo
Som affärsutvecklare rapporterar till produktchefen och ingår i teamet produkt och partners.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av affärsutveckling och meriterande med erfarenhet av produktutveckling. Du är affärsmässig, kreativ, driven och lösningsfokuserad. Vidare har du en naturlig fallenhet för att driva processer i mål och du besitter en naturlig analytisk förmåga.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen, en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm vid Centralstationen. Lendo är en del av Schibsted Personal Finance, en av de viktigaste satsningarna inom Schibsted Growth. Idag består de av Lendo, Compricer, Kundkraft, Mobilio och MittBolån. Bolag som är ledande inom förmedling av tjänster rörande bl.a. privatlån, bolån, mobilabonnemang och el-tjänster.