Affärsutvecklare/Partneransvarig Bolån

Affärsutvecklare/Partneransvarig Bolån

Vi på Lendo har ett tydligt mål: Att bidra till en mer transparent lånemarknad där kunderna får insyn i marknadens olika låneerbjudanden. Vi hjälper våra kunder, både privat och företag, att fatta informerade beslut om vilket låneerbjudande som passar dem eller deras företag bäst. Vi hjälper även våra kunder att fullfölja en låneansökan. Vi samarbetar med några av Sveriges främsta banker och långivare för att kunna göra det så enkelt för våra kunder som möjligt att jämföra marknadens låneerbjudanden.

Vi växer så det knakar och nu söker vi en Affärsutvecklare/Partneransvarig Bolån till vårt Stockholmskontor!

Om rollen

Affärsutvecklare/Partneransvarig Bolån är en viktig roll på Lendo, där du förutom att kunna driva och utveckla produkten, även kommer in i och bygger ett stort nätverk i den svenska bankvärlden.

Ditt ansvar blir att utveckla affären med allt vad det innebär. Du ska kunna ta ett helhetsgrepp, från att analysera siffrorna med hjälp av vårt BI-system och Excel till att ha bevakning på marknaden för bolån, dess aktörer och drivkrafter. Du kommer också arbeta nära våra partners för att hjälpa dem utveckla och förbättra vår gemensamma affär samt de essentiella KPI:erna, på ett datadrivet arbetssätt. I rollen ingår det att se till vi har tydliga processer och rutiner, både internt och gentemot partners. Du ska känna dig bekväm med att skapa och hålla presentationer.

Arbetsuppgifter
 • Affärsutveckling av Bolån
 • Marknad- och konkurrentbevakning och analys
 • Identifiera och nå ut till nya potentiella partners
 • Presentationer och uppföljningar med partners
 • Analys av affären med hjälp vårt BI-system och komplettering med Excel för att komma med förslag på initiativ som kan öka värdet på affärsområdet
 • Designa, managera och förbättra interna och externa processer
Om dig

Som person är du noggrann, förtroendeingivande och har en god affärsförståelse. Du tycker om att hantera och analysera stora mängder data för att hitta lösningar som ökar affärsvärde och skapar nya möjligheter. Du tycker om att växla mellan high level samt detaljerade perspektiv och du är inte rädd för att arbeta hands-on. Sist, men inte minst, så är du är en stark teamspelare som är trygg i dig själv och har goda kommunikationsförmågor. Du kommer jobba väldigt tätt ihop med CCO, teamchefer, partnerkoordinator samt andra team på Lendo.

Din bakgrund
 • Du har 3+ års erfarenhet av att ha jobbat med liknande uppgifter gärna i bolånebranschen och/eller affärsutveckling från andra branscher
 • Du är van att jobba proaktivt med både människor och siffror
 • Du har en god affärsförståelse, dvs förmåga att förstå vad som skapar värde för Lendo
 • Du har goda kunskaper i Excel och BI-systemet Tableau eller har en vilja att lära dig och bemästra det på sikt
 • Du har vana att analysera siffror
 • Du är detaljorienterad och trivs bra på den nivån, men kan samtidigt höja blicken och se stora bilden
 • Du är mycket kommunikativ, både i tal och skrift, och tycker om att hålla presentationer
Om Lendo

Lendo är Sveriges ledande jämförelsetjänst för privatlån, företagslån och bolån och är ett fintechbolag som ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group . Lendo är en del av Schibsted Personal Finance som är en av de viktigaste satsningarna inom Schibsted.

Lendo har kontor i Sverige, Spanien, Danmark, Finland, Norge och Portugal med huvudkontor i Oslo. Tillsammans arbetar Lendo mot ett gemensamt mål - att bidra till en transparent lånemarknad fördelaktig för dig som kund!

Hos oss är hybrid-kontoret en självklarhet liksom smarta, kloka, roliga och väldigt trevliga kollegor.

Låter det intressant?

Du stundar semestertider och vi önskar dig en riktigt fin sommar! Urvalsprocessen kommer pausar några veckor och vi hör av oss till dig i början av augusti. Vi ser så mycket fram emot att höras då!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendo, which is part of Schibsted, is a leading comparison service for consumer loans, business loans and credit cards. We are an international fintech company, founded in Sweden in 2007. In the last couple of years, Lendo has embarked on an exciting global journey launching its innovative product in numerous European countries, including Spain, Portugal, Austria, Denmark, Norway, and Finland. Our mission is to empower consumers across Europe to make smarter and more conscious financial decisions.