Sommarvikariat kundtjänst till Lendo

Sommarvikariat kundtjänst till Lendo

Du kommer under juni, juli och augusti att ingå i ett team på 8 personer som tillsammans ansvarar för Lendos kundsupport. Som kundtjänstagent hjälper du våra kunder med olika frågor både via telefon och mail, du lägger in ansökningar utifrån kundens behov och situation, du har daglig kontakt med samtliga samarbetspartners, du arbetar aktivt med att förlänga försäkringar samt utföra övriga administrativa uppgifter.

Din bakgrund:
  • Du har minst gymnasiekompetens gärna med inriktning på ekonomi.
  • Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift.
  • Du har datorvana och har goda kunskaper inom Office-paketet.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete och/eller har jobbat med telefon som verktyg.
Dina egenskaper:

För att lyckas i rollen ser vi att du brinner för kundrelationer och alltid vill ge förstklassig service. Du ger och får energi i samspelet med andra människor och är en lagspelare som även trivs med att ta egna initiativ.

Du har en självsäkerhet blandat med ödmjukhet och flexibilitet som gör att du kan fatta beslut som blir bra för alla berörda parter. Du är kommunikativ och kvalitetsmedveten samt har en positiv inställning och är van att jobba i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du har intresse för detaljer samt är lösnings- och möjlighetsorienterad.

Rätt person erbjuds:
  • en möjlighet att få jobba i ett expansivt företag med ett starkt varumärke i ryggen.
  • chansen att jobba i ett drivet team med hög ambitionsnivå.
  • utökad erfarenhet och kunskap inom kundtjänst och finans.
  • att få bli en del av en arbetsplats med högt i tak och välkomnande atmosfär.
  • möjligheten att starta omgående vid snabb rekrytering.
Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag . Vi tar inte emot ansökningar via email.

Som en del av denna process kommer vi att göra en bakgrunskontroll på slutkandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendo är Sveriges ledande jämförelsetjänst av privatlån och är ett fintechbolag som ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i centrala Stockholm. Lendo är en del av Schibsted Personal Finance som är en av de viktigaste satsningarna inom Schibsted. Lendos systerbolag Compricer, Kundkraft och MittBolån är alla ledande inom förmedling av tjänster rörande bl.a. privatlån, bolån, försäkringar och el-tjänster.

Genom Lendos lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende jämförelsetjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning.