Lekolar söker Projektsäljare!

Lekolar söker Projektsäljare!

Är du en säljare med ständigt kundfokus som vill jobba med pedagogiska lösningar för världens viktigaste användare; barn och ungdomar? Vill du jobba i en flexibel miljö som präglas av högt i tak och höga ambitioner? Då kan du vara den vi söker!


Ansvarsområde

Vi är en av marknadsledarna inom pedagogiska miljöer för skola och förskola och har ramavtal med nästa alla kommuner i Sverige. Som projektsäljare för möbler har du ansvaret att leda projektförsäljningen mot uppsatta mål i ditt distrikt. Du jobbar tätt tillsammans med vårt team av specialister för att på bästa möjliga sätt göra Lekolar till det självklara valet vid större möbelprojekt. Du förväntas att aktivt utveckla och öka omsättningen i ditt distrikt. Rollen innebär en stark närvaro ute på fältet hos våra kunder, parallellt med planering och uppföljning.

Din profil

Vi söker dig med hög ambition som är affärsfokuserad, strukturerad och flexibel. Du är resultatorienterad och van vid att hålla en hög aktivitetsnivå. Som projektsäljare är du Lekolars ansikte utåt och vi ställer höga krav på bra bemötande, samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga. Du trivs med att ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer, både med kollegor och med kunder. Då våra kunder är skolor och förskolor är det en merit om du har erfarenhet från pedagogisk verksamhet och offentliga upphandlingar (LOU).

Vi ser att du har gedigen erfarenhet
från framgångsrik försäljning, gärna från vår bransch. Alternativt har du en pedagogisk bakgrund med ett starkt intresse för försäljning. Du har som lägst gymnasiekompetens, körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat både på engelska och på svenska. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kolleger. Tillsammans har vi stora möjligheter att påverka våra barns lärandemiljöer.


Tjänsten är tillsvidare,
omfattning heltid. Placering i Stockholm med hemmakontor.

För ytterligare information når du David Anderberg, Försäljningschef
Projekt, på 0703-324899. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via job@lekolar.com, vänligen bifoga ditt CV och personliga brev.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lekolar.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Kina och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?