Säljare
Södra Stockholm

Gillar du vardagslyx och vill samtidigt bidra till en mer hållbar och human värld? Hos oss på Lejonet & Björnen står det aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av flera duktiga medarbetare. Vill du vara med på en redan påbörjad framgångsresa?

Din roll
Vi är i en tillväxtfas och vi söker nu en ny kollega som vill vara med och sätta guldkant på vardagen. I rollen som säljare kommer du att ansvara för att driva och utveckla konceptförsäljningen i ditt distrikt som innefattar södra Stockholm. 

I distriktet finns i dagsläget ett antal befintliga butiker men ditt fokus kommer initialt vara att bredda kundstocken genom att identifiera nya kunder inom dagligvaruhandeln. Du utgår hemifrån som vi tror är i södra Stockholms län. Du rapporterar till försäljningschef. 

Vi erbjuder dig
Välkommen till en arbetsplats som tar ansvar, på riktigt. Våra ekologiska glassar är både KRAV & Fairtrade-certifierade och det speglar hela vårt företag. Vi arbetar efter värdeorden; passion, professionalism & kamratskap. Det är ord som genomsyrar hela verksamheten - inte minst vi som arbetar i den. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med stort fokus på kvalitet.

Hos oss är det högt i tak, vi har helt enkelt kul på jobbet! Här får du påverka företagets affärer samtidigt som du utvecklas i en central roll - med engagerade medarbetare.

Din profil
Med obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer, och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet.

Vi söker dig som har:

  • Några års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln, oavsett kategori
  • Ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer
  • Goda dokumenterade framgångar/insatser inom försäljning
  • Ett analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
  • Erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
  • Förmåga att bygga och utveckla starka kundrelationer

 

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720-92 09 63.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Lejonet & Björnen grundades 1977 i Göteborg. Vi är en svensk privatägd glassproducent av högsta kvalitet! All tillverkning sker i vår fabrik i Göteborg på ett hantverksmässigt vis i liten skala. Allt under noga uppsyn av vår erfarna glassmästare som har en fingertoppskänsla för kvalitet och smakkombinationer. Vi arbetar bara med naturliga råvaror och har nått en stor framgång med vårt ekologiska sortiment helt utan tillsatser. Våra produkter säljs i livsmedelsbutiker, på caféer och restauranger. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Läs gärna mer om oss på www.lejonetochbjornen.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!