Sales Representative Reality Capture

Sales Representative Reality Capture

Är du en passionerad säljare inom Reality Capture som ser möjligheter i nya potentiella marknader?

Trivs du i ett team med inspirerande, engagerade kollegor och kunder? Du gillar att arbeta med människor och motivera dem, men drivs också av resultat, självständigt arbete och ansvar. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara del i en kultur där energi, samarbete driver alla mot gemensamma mål. Tjänsten ger dig möjlighet att utveckla vår affär inom Reality Capture och där du med ditt starka intresse för ny teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där kunden är vårt främsta fokus.

Är du en orädd säljare som gillar högteknologiska utmaningar? Genom att arbeta i en miljö med den nyaste tekniken har du en stor möjlighet att utvecklas. Som säljare är ditt fokus kundens behov och du brinner för att hitta rätt lösning till rätt kund. På Leica Geosystems erbjuder vi dig ett mycket varierande säljarbete.

Vi söker dig som har förmågan att skapa och utveckla relationer med nya såväl som befintliga kunder. I din interaktion med kunden kommer du att vara deras bollplank, vilket ställer krav att du kan analysera deras behov och föreslå effektiva lösningar utifrån detta perspektiv. Detta är den perfekta rollen för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt driv och engagemang. Du är nyfiken på människor och gillar den interaktionen.

För att lyckas i rollen trivs och drivs du av ambitiösa mål och av att avsluta affärer och tycker det är utvecklande att vara ett säljstöd till kollegor. Du kommer att få arbeta självständigt men samtidigt utvecklas i ett team.

Kvalifikationer
 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet
 • Dokumenterad försäljningserfarenhet
 • Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande
 • Erfarenhet från scanning och efterbearbetning av data
 • Kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i tal och skrift
 • Mycket goda IT-kunskaper inom Office 365, SAP, CRM gärna Salesforce
 • Tjänsten innefattar resor, B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper
 • Engagerad, proaktiv och lösningsorienterad
 • Kundfokuserad
 • Målmedveten, affärsmässig och ansvarsfull
 • Utbildningserfarenhet
 • Du är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.
 • Tekniskt intresserad
Arbetsområde:
Sverige

Placeringsort:
Då tjänsten innefattar en hel del resor är det att föredra att bo där det finns bra kommunikationer till hela landet.

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev till jobb@leica-geosystems.com senast den 10 januari 2020.
Märk din ansökan med "Säljare HDS".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Boström, Sales Manager, 070-6388747, fredrik.bostrom@leica-geosystems.com.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leica-geosystems.se
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt.

Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com