Arbetar du idag som servicetekniker och vill komma till ett teknikstarkt företag?

Arbetar du idag som servicetekniker och vill komma till ett teknikstarkt företag?

Vi söker nu en
erfaren servicetekniker till vårt team i Mellan!


Tjänsten innebär att du är ansvarig för installation, felsökning och service av våra maskinstyrningssystem. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att serva och installera Leica Geosystems utrustning. Du kommer även att utbilda kunder i hur de ska använda utrustningen. Med ditt intresse för teknik, maskinstyrning och i att skapa mervärde till kunden kommer du att trivas hos oss. I tjänsten ingår resor i arbetsområdet samt till andra delar av regionen och det kan då innebära övernattningar. Arbetsområdet är främst Storstockholm. Eftersom det är en resande tjänst är B-körkort ett krav. Du kommer att utgå från ditt hem och placeringsort är Stockholm.

För att lyckas i arbetet behöver du ha teknisk kunskap och vara intresserad av anläggningsmaskiner och utrustningen som ska installeras. Det innebär gymnasial utbildning ex mekaniker, finmekaniker, elektriker eller likvärdig kompetens. Har du arbetat med hydraulik så är det meriterande och du bör ha förmågan att förstå teknisk information, ritningar, matematiska uträkningar och kunna manövrera kundernas maskiner. Som person är du lösningsorienterad, ansvarsfull, noggrann, strukturerad och ha en god förmåga att kommunicera med kunder och kollegor. Vårt fokus ligger i att vara lyhörd och flexibel mot våra kunder. Arbetet innebär en stor förmåga till att arbeta självständigt.

Låter det intressant? Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@leica-geosystems.com senast den 15 augusti 2022. Märk din ansökan med "Servicetekniker - Sthlm".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Göran Sundström, Service & Support Manager Middle +4686253024 eller goran.sundstrom@leica-geosystems.com

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leica-geosystems.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt

Leica Geosystems har i över 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 21 000 anställda i
50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.9 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com