Ledarskapsutvecklare med kursansvar

Ledarskapsutvecklare med kursansvar

Ledarna söker

Ledarskapsutvecklare med kursansvar

Ledarna är en organisation som ligger i framkant inom ledarskaps- och chefsutveckling. Vi arbetar för att främja det goda ledarskapet mot visionen att alla ska ha en bra chef. Bara genom vår kurs- och seminarieverksamhet når vi tusentals chefer varje år. Till enheten Erbjudande & Utveckling söker vi nu ytterligare en Ledarskapsutvecklare som ska hjälpa chefer till framgång.

Om uppdraget

Du kommer arbeta med att löpande förbättra innehållet i vårt medlemserbjudande så att det fortsätter att vara aktuellt och relevant utifrån chefers vardag. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla pedagogiska ledarskapsverktyg som ska nå chefer både digitalt och i fysiska möten såsom kurser och seminarier. På egen hand och tillsammans med kollegor kommer du fokusera på att genomföra kurser och seminarier för Ledarnas medlemmar.

På enheten Erbjudande & Utveckling förväntas alla kunna bidra och delta i utvecklingen och leveranser av samtliga tjänster och vi söker därför dig som har en bred generalistkompetens inom ledarskapsområdet. Som ledarskapsutvecklare samarbetar du också med andra viktiga kompetenser inom Ledarna såsom jurister, förhandlare, chefsrådgivare och kommunikatörer. Du samordnar också arbetet för de kursteam som ingår i dina kursansvarsområden. Du kommer även att producera innehåll till såväl web som till sociala kanaler och jämte andra agera talesperson inom ledarskapsområdet.

Tjänsten innebär att du majoriteten av din tid kommer att leda kurser både i Stockholm och på annan ort, varpå resor i tjänsten är vanligt förekommande. Här kan du läsa mer om vårt nuvarande kursutbud.

Kvalifikationer
  • Egen chefs- eller ledarerfarenhet
  • God pedagogisk förmåga
  • Erfarenhet av att facilitera grupper och agera samtalsledare
  • Akademisk utbildning samt goda teoretiska kunskaper om ledarskap
  • Erfarenhet av att utveckla koncept,metoder och verktyg inom ledarskap
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Det är meriterande om du har kunskap inom ledarskapsområdet kopplat till lön och belöning och/eller chefens förutsättningar. Det är även meriterande om du utifrån ett pedagogiskt perspektiv har erfarenhet av att producera digitala kursmoment.
För att vara framgångsrik i rollen och trovärdig i leveransen är det viktigt att du har egen ledar- och chefserfarenhet. På enheten utgår vi från ett marknadsmässigt synsätt, vilket innebär att det är efterfrågan och behov som styr. Du är trygg i din egen kompetens och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera den vidare till andra. Vidare är du kreativ och tar själv initiativ för att omsätta teori till praktiska verktyg för chefers vardag, utveckla koncept och paketera lösningar efter behov.

Du har ett stort intresse för trender och nya rön inom ledarskapsområdet med fokus på chefens vardag. Rollen ställer krav på flexibilitet, både vad gäller själva arbetsuppgifterna men även med tanke på att alla kurser inte hålls i Stockholm. Med samordnarrollen medföljer många kontaktytor varpå du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pia Lindström, pia.lindstrom@ledarna.se. Har du frågor inför din ansökan är du välkommen att kontakta HR-koordinator/rekryterare Thomasine Grindestam via personal@ledarna.se.

Ansökan

Din ansökan (cv och personligt brev bifogas i samma fil) vill vi ha snarast då urval och intervjuer görs löpande.

Övrigt

Heltid, tillsvidare och start sker enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället i stort och vi vill särskilt uppmuntra sökanden som kan bidra till det. Idag är vi till största delen kvinnor varför vi gärna ser fler män som sökande till våra tjänster.

Inför rekryteringsarbetet har Ledarna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: ledarskap, utveckling, ledarskapsutvecklare, kursansvar, ansvar, kurs, kurser, ledare, chef, management, affärsutveckling, affärsutvecklare, chefer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ledarna
Sista ansökningsdag 28 dec (39 dagar kvar)