Firstline IT-support till Ledarna Stockholm

Firstline IT-support till Ledarna Stockholm

Är du serviceiorienterad och vill jobba brett inom IT-support? Sök rollen som Firstline IT-support till Ledarna i Stockholm!

Har du arbetat med service, support och IT tidigare? Motiveras du av att hjälpa människor och tycker om problemlösning? Då kan detta uppdrag vara ett avstamp till fortsatt vidareutveckling inom IT-support för dig. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. Du blir en del av ett team som jobbar inom firstline support där du hjälper och stöttar Ledarnas medarbetare i IT - och systemrelaterade frågor. Här får du en flexibel roll som varierar utefter behov och projekt, på Sverigens enda fackförbund för chefer. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla din kompetens inom IT och system på bred front.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som firstline IT-support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
 • Hantera/bevaka ärenden i ärendehanteringssystemet Zendesk.
 • Ge kollegor support inom IT-ärenden per mail och telefon.
 • Skapa och hantera nya konton, lösenord etc. i AD och Salesforce.
 • Installera ny hårdvara samt mjukvara för PC och telefoner.
 • Självständigt felsöka och reparera tekniska problem
Rollen innebär också

Du tillhör ett mindre IT-support team i Stockholm och rapporterar till IT-chefen. Uppdraget är på 6 mån med start den 1:a augusti 2021 med stora möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering för rätt person. Ledarna sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i rollen som IT-support tror vi att du har:
 • Tidigare utbildning inom IT eller närliggande område
 • Grundläggande kunskap inom Active Directory, Microsoft Azure och Microsoft Teams.
 • Grundläggande kunskap inom Microsoft 365
 • Något eller ett par års erfarenhet av IT-support i en liknande roll.
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift då du supporterar medarbetare både via telefon och mail.
 • Ett stort IT-intresse och är tekniskt intresserad och praktiskt lagd
Som person är du hjälpsam och kommunikativ till din natur. Du gillar ordning och reda samt drivs av att hitta lösningar på problem, högt som lågt. Du är företagsam som person och tar gärna tillfället i akt till att lära dig mer så väl som att bidra till effektivare arbetsprocesser och sammanhållningen i teamet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital