LEBER Advokatbyrå söker advokat alternativt biträdande jurist

LEBER Advokatbyrå söker advokat alternativt biträdande jurist

Vi erbjuder
Vi erbjuder en modern och utvecklande arbetsplats som utgår ifrån ett digitalt arbetssätt. Hos oss delar vi kunskap mellan medarbetarna, öppet och prestigelöst. Här blir du en del av en advokatbyrå med högt i tak och där vi solidariskt ställer upp för varandra. I syfte att hålla en god sammanhållning utgår arbetet primärt från vårt trevligt inredda kontor, centralt beläget vid Odenplan.

Vi erbjuder förmånliga lönevillkor, innefattande pensionsavsättning.

Vi söker
Vi söker dig som idag är verksam vid advokat- eller juristbyrå. Vi lägger stor vikt vid dina personliga och sociala färdigheter. Tingstjänstgöring och språkkunskaper utöver svenska och engelska ser vi som meriterande. Som person är du noggrann, ambitiös och driven. I vår rekrytering värdesätter vi erfarenhet av att självständigt driva processer rörande brottmål och tvistelösning.

Tjänsten och ansökan
Tjänsten omfattar heltid med lön enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ett CV, personligt brev och ev. tjänstgöringsintyg till sebastian@advokatleber.se. Urval sker löpande.

Diskretion utlovas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Advokat
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://advokatleber.se/
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en modern advokatbyrå som huvudsakligen arbetar med brottmål och tvistelösning. Advokatbyrån drivs av advokaterna Ola von Schéele och Sebastian Berentsen, som arbetat tillsammans sedan 2015. Vi är en nystartad byrå som expanderar och söker därför en medarbetare till vårt kontor vid Odenplan i Stockholm.

Mer information om advokatbyrån finns på www.advokatleber.se.