Key Account Manager till Leasify I Stockholm

Key Account Manager till Leasify I Stockholm

Är du en spindel? En relationsskapare och en person som vill vara med och skapa något?

I rollen som Key Account Manager på Leasify kommer du att få vara med och utveckla ett bolag och fortsätta att bygga upp en tjänst som är unik på marknaden. Vi kan erbjuda dig oändliga möjligheter då vi har stora planer, starka ägare och ett erbjudande som verkligen ligger i tiden. Hos oss jobbar alla dedikerat med frihet under ansvar. Vi har roligt på jobbet och vi låter dig växa, utvecklas, vara med och påverka och tjäna pengar.

Som Key Account Manager är du länken mellan kund och leverantörer. Du kommer att ansvara för upphandlingarna för de kunder som använder Leasifys system och agera som en mellanhand mellan kund och leverantör.

I rollen kommer du att ha mycket kundkontakt/leverantörskontakt och vara spindeln i nätet i processerna för både kund och leverantör. Upphandlingarna görs via tjänsten och du kommer även att vara med och förbättra tjänsten så att den blir ännu bättre för våra kunder och leverantörer. Möten med kunder och leverantörer kommer att ske face to face och via webmöten. Du kommer att vara på ”kundens sida” i upphandlingarna vilket innebär att du kan vara med på dessa möten. Du kommer även att verka för att ta in nya aktuella leverantörer när vi ser att det behövs.

Du kommer att driva upphandlingarna som egna projekt och se till att väsentlig information finns tillhanda och annars se till att samla in denna. Man ansvarar för att se till att kunden fattar ett beslut och behöver ibland vara pådrivande och styrande så kund fattar ett gynnsamt val i tid. Detsamma kan gälla mot leverantör och att de har rätt information specificerad i upphandlingen.

Erfarenhet och kompetens
  • En driven person som är van att följa processer hela vägen från start in i mål
  • Erfarenhet från att ha arbetat i projektform med deadlines
  • Förmåga och intresse att verka i en snabbföränderlig och växande miljö (”Startup-ready”)
  • Erfarenhet från vår kunds leverantörsled är meriterande, d.v.s. IT, Copy, kaffe, telefoni, bilar, finance etc. Har man arbetat nära upphandlingar är det meriterande (ej inköpare)
  • Relationsskapande karaktär som är van vid mycket kommunikation och stimuleras av detta
  • En person som motiveras och drivs av att göra resan tillsammans med bolaget och även i sin egen roll.
Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

Sökord: Säljare, key account manager projektsäljare, teknisk säljare, försäljning, projektförsäljning, upphandling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Leasify
Efter många år som experter inom leasingbranschen kom idén till Leasify som grundades 2014. Vi kunde se att företag ofta ingick dyra och undermåliga avtal, ofta på grund av leasingbranschens långa tradition av slutna avtal istället för transparens.

Vanliga produkter att leasa är kaffemaskiner, kopiatorer, datorer och annan typ av kontorsutrustning. Ofta leasar man flera produkter till olika avdelningar på arbetsplatsen. Tid och rutiner för kontroll av avtalen för produkter och tjänster finns sällan. Ofta ser avtalstiden, räntan, priset, månadskostnaderna och restvärdet olika ut från avtal till avtal. Det gör det svårt för företag att skapa sig en enhetlig bild av vad de får ut av priset de betalar.

Leasify är en revolutionerande tjänst. Även om den inte borde vara det. Speciellt idag då det finns allt för många företag som genom krångliga avtal döljer sina avgifter och låser sina kunder i ofördelaktiga uppgörelser. Ändå är vi först på marknaden med att erbjuda en tjänst som ger dig den kunskap, kontroll och transparens som behövs för att göra sunda leasingavtal. Precis som leasing borde vara ¬ på dina villkor.

Några som tidigt såg potentialen i tjänsten var SEB Venture Capital och NFT Ventures som idag står bakom Leasify som investerare. Vi som arbetar på Leasify är experter på leasing med en gedigen bakgrund inom branschen