Erfaren ekonomiassistent till Learning Tree International, Stockholm

Erfaren ekonomiassistent till Learning Tree International, Stockholm

Vill du arbeta i ett trevligt och internationellt bolag som är ledande inom IT- och ledarskapsutbildningar? Trivs du med att arbeta i en ansvarsfull ekonomiroll med varierande arbetsuppgifter?
Learning Tree söker nu en ekonomiassistent till sin ekonomiavdelning med placering på Kungsholmen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med start så snart som möjligt.
Urval och intervjuer sker löpande varför vi välkomnar din ansökan snarast möjligt!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent på Learning Tree erbjuds du en varierad tjänst där du självständigt ansvarar för kund- och leverantörsreskontra samt delar av bokslut. I arbetsuppgifterna ingår även:
  • Kontoavstämningar, t ex balans- och resultatkonto
  • Månads- och årsbokslut (tillsammans med ekonomichef)
  • Moms och andra deklarationer
  • Övrig administration som te x kundsupport och administration av leverantörsavtal
  • Övrig rapportering till moderbolaget i USA
Vem är du

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning samt minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbete. Har du erfarenhet från en internationell koncern och SOX regelverk är detta mycket meriterande. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och ser vad som behöver göras. Struktur och noggrannhet är naturligt för dig. Du är flexibel och trivs i en roll med många bollar i luften samt att ha många kontaktytor, både interna och externa samt internationella.

Du har god vana av att arbeta i olika datasystem, t e x People Soft samt mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 sept (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Learning Tree International grundades 1974 och är en ledande, global leverantör av IT- och ledarskapsutbildning till både privat och offentlig sektor. Dessutom erbjuder Learning Tree "IT Workforce Optimization Solutions" - en modern metod för att öka medarbetarnas kompetens och snabba upp införandet av affärs- och IT-processer som är nödvändiga för att leverera projekt enligt krav, budget och tidsplan.

Över 2,4 miljoner kursdeltagare har förbättrat sina kunskaper, färdigheter och förmågor på Learning Trees lärarledda utbildning. Vårt breda utbud av kurser omfattar bland annat webbutveckling, IT-säkerhet, projektledning, agila metoder, operativsystem, databaser, nätverk, molntjänster, projektledning, ledarskap och business management. Learning Trees schemalagda kurser erbjuds på våra utbildningscenter runt om i världen och live online via AnyWare, vår oslagbara plattform för distansutbildning. Samtliga kurser kan även företagsanpassas och hållas på plats hos kund.