Teknisk produktspecialist

Teknisk produktspecialist

Om rollen

Att arbeta som Teknisk produktspecialist på LeanDev innebär mycket varierande arbetsuppgifter, allt från kundsupport av LeanDevs applikationer, felsökning i databaser och integration av system till att arbeta med verifiering av nya releaser, ta fram dokumentmallar och sammanställa rapporter. Stockholmskontoret består av ca 30 anställda som är uppdelade i team på 3-4 personer där varje team ansvarar för sina egna kunder. Du kommer vara den enda i teamet i din roll och därför är det viktigt att du är självgående även om det såklart finns personer att fråga om du stöter på utmaningar.

Genom rollen kommer du få möjligheten att arbeta i en attraktiv bransch och i en internationell miljö. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter, många olika kontaktytor och få möjlighet till utmanande arbetsuppgifter samt mycket eget ansvar.

Önskad erfarenhet

Du har en högskoleutbildning i systemvetenskap eller liknande och erfarenhet av databashantering i SQL. Du är flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Om du har kunskaper i Linux och/eller Java ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ekonomi.

För att lyckas så bra som möjligt i rollen ser vi att du är service-minded, kommunikativ, självgående och ansvarstagande. Du har ett intresse för fintech och LeanDevs applikationer och gör alltid ditt yttersta för att kunden ska bli så nöjd som möjligt.

Om LeanDev

Vi letar alltid efter smarta människor med rätt kunskaper och framförallt rätt inställning att tillsammans bygga de bästa och mest innovativa core banking lösningarna på marknaden - och ha kul under vägen!

Du kommer börja i ett snabbväxande företag och vi adderar hela tiden nya kunder till vår molnplattform. Våra värderingar är grundläggande - innovation, engagemang och pålitlighet - och lika viktiga som vår mjukvara. Det beror på att våra värderingar genomsyrar allt vi gör - från vår kod, till vår molninfrastruktur till vårt engagemang för kundrelationer.

Vi är ett företag med 100% fokus på våra kunders framgång. Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av Stockholm i Sverige, men vi har också utvecklingscentra i Polen (Gdansk) och Kina (Peking och Jinan).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en kundfokuserad, självgående och lösningsorienterad person som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter och att få ta stort eget ansvar? Har du ett intresse för fintech och vill vara en viktig spelare i ett innovativt, snabbväxande och framgångsrikt företag? Då kan jobbet som Teknisk produktspecialist hos LeanDev vara helt rätt för dig.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos LeanDev. Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!