Account Manager

Account Manager

Account Manager - Leadpilot

LeadPilot ska expandera och letar nu efter en ny account manager. Säljteamet består idag av ett gäng härliga individer och vi söker nu efter flera hunters som tillsammans med oss ska jaga nya kunder i Sverige, Storbritannien och på Irland. Är du redo för din nya utmaning tillsammans med sköna kollegor och generösa ersättningsmodeller? Fortsätt då att läsa vidare!

Vi söker efter en stjärna med en passion för sälj, människor och att stänga affärer. LeadPilot består av ett engagerat team med höga ambitioner nationellt och internationellt. Vi är på ett uppdrag att hjälpa B2B företag att växa och vill ha med oss fler på resan! Vilka är vi?

LeadPilot är ett av Sveriges mest snabbväxande SaaS-bolag som hjälper sina kunder växa genom att öka deras försäljning. LeadPilots egenutvecklade AI-plattform automatiserar de första stegen i säljprocessen och hjälper kunderna att komma i kontakt med nya potentiella kunder. Detta ger säljare möjligheten att göra mer av det dem gör bäst, hålla nykundsmöten och stänga nya affärer istället för att lägga all sin tid på prospektering och kallringning.

Krav för tjänsten
 • Genuint grundglad i kropp och själ
 • Tidigare erfarenhet inom B2B (Försäljning inom SaaS tjänster är ett plus)
 • En självgående person med driv och viljan att lyckas med dokumenterat goda resultat.
 • Orädd som kan kontakta vem som helst och böka möte via telefon, mail, LinkedIn osv.
 • Har viljan att alltid krossa sina ambitioner.
 • Kan hålla en hög aktivitetsnivå med ödmjuk framtoning.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska.
Personlighet och passion kommer före utbildning. Du kommer alltid få stöd och hjälp av oss. Men du kommer även ha mycket ansvar för ditt eget arbete, vilket innebär att vi litar på och förutsätter att du kan axla det ansvaret.

Erbjudande

Bli en del av ett Startup i tidigt skede, som växer så det knakar, tillsammans med ett härligt team av riktiga stjärnor!

Utöver detta erbjuder vi:
 • Grundlön + provision och bra villkor
 • Flexibel arbetstid samt arbetsplats
 • Friskvård
 • Väldigt många roliga aktiviteter tillsammans med teamet och hela företaget
Övrigt: Vi har kontorshund

Leadpilot har ett samarbete med Kraftsam R&B AB så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på kristina.maksimovic@kraftsam.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)