Utvecklingsintresserad chef inom energi sökes till L&T

Utvecklingsintresserad chef inom energi sökes till L&T

Tjänsten

Är du en engagerande och utvecklingsorienterad ledare med rötterna inom fastighetsbranschen? Trivs du bäst i en roll där du får kombinera ledarskap och problemlösning med din specialistkompetens inom energiområdet? Om du dessutom tycker att arbete med smarta fastigheter är spännande, har du hittat ditt drömjobb!

Vi på L&T är stolta över att utföra ett systematiskt energiarbete. Våra duktiga energitekniker och -ingenjörer jobbar med projekt som främjar energi- och hållbarhetsarbete hos oss samt hos våra kommersiella och offentliga kunder.

I denna tjänst har du kund-, resultat- och budgetansvar över vår energifunktion och personalansvar över 10 medarbetare. Just nu fokuserar vi på att växa i våra energitjänster och utveckla tekniska lösningar, vilket tillsammans med kundkontakterna blir en viktig del i din roll. Du kommer att hantera uppdrag själv och ha fokus på att hitta bra och smarta lösningar åt våra kunder. Utöver detta har du även en aktiv roll i vår utveckling med smarta fastigheter.

Denna tjänst är perfekt för dig som inte helt vill tappa kontakten med tekniken men ändå brinner för personalfrågor. Du kommer att utmanas i både det tekniska, eftersom utvecklingen går fort inom smarta fastigheter och det gäller att hänga med, samt i ditt ledarskap, eftersom du självständigt ansvarar för att dina medarbetare ska lyckas i sina roller, nå sina mål och utvecklas. Dessutom kommer du att få ett stort nätverk av specialister inom fastighetsbranschen både internt och externt.

Placeringen är i södra Stockholm. Vi är ett rikstäckande företag vilket medför resor inom och utanför Stockholm.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighet och eller energi, alternativt motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av energiarbete/optimering i fastigheter
  • Erfarenhet av analys och beräkningar
  • Minst 5 års chefserfarenhet av fastighetsbranschen
  • Bra dator- och systemvana
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av projektledning
  • Högskoleutbildning
  • Specialkompetens, tex energikartläggning, OVK, Green Buildning, hållbarhet
Din profil

Vi söker dig som brinner för utveckling av både din personal och våra energitjänster. Du är en teknikintresserad och coachande ledare som är förändringsbenägen och har ett starkt driv framåt. Du ska också kunna engagera och stötta dina medarbetare i de projekt som de driver, och trivas med kundkontakt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Rekryterande chef Sara Wennmark, 070 484 72 63

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.