Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Som teknisk förvaltare arbetar du med att förvalta och utveckla fortsatt goda relationer till våra kommersiella kunder. Centralt för rollen är projektledning där du exempelvis går igenom underhållsplanering, framtagande av budget och driftkort. Vidare hanterar du även garantibevakning, bevakningar av avrop samt myndighetsbesiktningar. Således är stor del av ditt arbeta att planera, säkerställa hantering och följa upp våra processer, såväl med interna kontakter som externa.

Kvalifikationer
  • Minst två års erfarenhet som förvaltare eller av liknande arbetsuppgifter
  • God beställarkompetens
  • God social kompetens
  • Tekniskt kunnande inom fastighetssystem
Meriterande
  • Eftergymnasial utbildning
Du är kommunikativ och förtroendeingivande vilket gör att du framgångsrikt bygger goda relationer. Du är initiativrik och resultatinriktad vilket återspeglas i ditt arbete där du genom proaktivitet och lösningsfokus skapar affärsvärde för alla parter. Vidare trivs du allra bäst att jobba i högt tempo med flera parallella uppgifter i en föränderlig miljö.

Hos oss finns det möjlighet att växa. Förutom en spännande tjänst blir du del av ett drivet och starkt gäng i ett företag som sätter medarbetaren i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Områdeschef Joel Lindell, 070 382 65 79

Rekryterare Anna Hovrén, 073 071 12 70
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.