Serviceelektriker

Serviceelektriker

Har du en förmåga och vilja att göra andras vardag lättare? Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Ansök nu till tjänsten som

Serviceelektriker

I denna tjänst kommer du jobba mot olika kommersiella fastigheter där ingen dag är den andra lik. Du kommer få möjligheten att arbeta med service, underhåll, installationsarbete och felavhjälpande underhåll på elanläggningar och styr- och reglerutrustningar inom fastigheter. Tjänsten är ambulerande norrort vilket innebär varierande miljöer och att du kommer ha tillgång till en servicebil. Placeringsorten för tjänsten är i Hagalund och du blir en del av ett engagerat gäng.

Du kommer trivas i denna tjänst om du är serviceorienterad och gillar problemlösning. Tjänsten kräver att du är nyfiken, självständig och har en förmåga att strukturera och prioritera dina dagar. Om du även har ett intresse för energioptimering kommer tjänsten passa dig perfekt.

Krav
  • Elektrikerutbildning eller motsvarande praktisk arbetserfarenhet
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Behärskar svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskap inom styr & reglerteknik
  • Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden, ventilation, värme, energi och VVS
Vi gör löpande urval och intervjuer, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor kan du kontakta oss:

Rekryterande chef Thomas Österblad 0722377625
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.