Koordinator sökes till L&T

Koordinator sökes till L&T

Lassila & Tikanoja är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Vårt arbete handlar om att förenkla vardagen för våra kunder på det mest effektiva sättet vad gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt alla Region Östergötlands sjukhus. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och växer med detta.

Tjänsten

Har du erfarenhet av kundservice och trivs med kundkontakt? Är du intresserad av att prova dina vingar på fastighetsbranschen? Om du dessutom gillar ordning och reda samt trivs med många järn i elden, kan du vara rätt person för denna tjänst!

Lassila & Tikanoja FM söker nu en koordinator med placering i Årsta.

Som koordinator har du ett övergripande ansvar i att hantera inkommande felanmälningar från kund, i samarbete med kundservice och arbetsledningen. Du koordinerar ärenden, fördelar arbeten efter kompetens, ser till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Om problem uppstår, håller du löpande kontakt med kunden för att informera om avvikelser eller förseningar. Du jobbar mot två olika kunder och samarbetar därför tätt med två interna enheter.

Som koordinator blir du en del i ett supportcenter för Storstockholm. I supportcentret ingår kundservice, administration/koordination samt driftcentral. Kontoret är beläget i Årsta och delas med den operativa ledningen för Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning
  • Minst ett års arbetserfarenhet av en liknade roll
  • Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
  • Behärskar engelska väl, både i tal och skrift
  • God datorvana och lätt att lära sig navigera i nya system
Meriterande
  • Erfarenhet av IFS
  • Teknisk inriktning på utbildningen
  • Erfarenhet av fastighetsbranschen
Din profil

Eftersom rollen innebär att du är kontaktperson för både L&T:s medarbetare och kunden, är det viktigt att du är en social lagspelare som alltid bidrar till teamet och gör ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål. Du kommer att trivas i denna roll om du är serviceinriktad och gillar att ha eget ansvar. Vi ser också att du är van vid att hantera en stor mängd data, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut när det brinner i knutarna.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Michael Herrlund, 0 70 254 45 48

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.