Hisstekniker sökes till Södersjukhuset

Hisstekniker sökes till Södersjukhuset

Lassila & Tikanoja FM (L&T FM AB) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Vårt arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt alla Region Östergötlands sjukhus. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och vi får fler och fler uppdrag.

Tjänsten

Är du en driftig hisstekniker med flerårig erfarenhet och fördjupad kunskap inom området? Drömmer du dessutom om att kunna vara placerad på ett fast ställe och undvika Stockholmstrafiken?

Då söker vi just dig!

Med placering på Södersjukhuset söker vi en hisstekniker som har ett genuint intresse för ny teknik och problemlösning. Du kommer att ägna dina dagar åt det du brinner för, tekniken, och jobba med service och lättare reparationer av hissar belägna på SÖS. Du kommer att jobba med underhåll och tillsyn av egna hissar samt hissar som finns under garanti.

Hos oss får du jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Vi är ett glatt gäng på 40-tal personer som arbetar med drift och underhåll av sjukhuset. Vi tar ofta hjälp av varandra då det förekommer olika belastningar eller arbetsområden. Rapporteringen sker till gruppchefen.

Kvalifikationer
 • 3-års erfarenhet av liknande arbete utav hissar, gärna kombinerad servicetekniker
 • Vana vid att arbeta med digitala arbetsverktyg, då all rapportering sker via Flow på mobilen
 • Pratar och skriver svenska
 • B-körkort
Meriterande
 • KONE:s styrsystem
 • FST-styrsystemet
 • Tidigare jobbat som servicetekniker och felsökare
 • Kunskaper inom el
Din profil

Vi söker dig som är självgående och lugn. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt men räds inte att jobba i stundtals stressiga eller akuta situationer. Det som motiverar dig på jobbet är att ge bra service, eftersom du kommer att vara ansiktet utåt mot kunden och patienterna, samt jobba tätt ihop med dina kollegor. Med andra ord trivs du i en omväxlande miljö.

Om L&T

L&T är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med våra kunder förlänger vi fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. Vi hjälper våra kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar vi välfärd och arbetsplatser.

Vi fokuserar mycket på säkerheten och trivseln på jobbet. Anställdas välmående är viktigt för oss och som anställd får du ta del av bland annat rikskortet (subventionerad lunch) samt friskvårdsbidrag.

L&T har tre kundlöften som vi önskar att du delar och tillämpar i ditt yrkesutövande:
 • Vi håller vårt ord
 • Vi underlättar din vardag
 • Vi hjälper dig att lyckas
Stämmer detta in på hur du vill jobba?

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Åsa Hammar, 076 830 24 94

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.