Gruppledare inom lokalvård sökes i Stockholm

Gruppledare inom lokalvård sökes i Stockholm

Tjänsten

Är du en motiverande och social ledare och har en bakgrund inom lokalvård? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera din kompetens inom ledarskap, kundkontakt och lokalvård?

Då kan du passa som gruppledare hos oss på L&T! Denna tjänst är placerad i Stockholm. Du rapporterar till driftchef och arbetar nära övriga gruppledare i Stockholmsområdet.

Som gruppledare ansvarar du för det dagliga serviceutförandet ute hos våra uppdragsgivare. Servicen kan till exempel bestå av lokalvård och andra närliggande tjänster. Du ansvarar för att planera det dagliga arbetet för ditt team och se till att rätt person är på rätt plats. Vidare ansvarar du för att bemanna, ta in vikarier samt leda den praktiska introduktionen till nyanställda. Du är kontaktpersonen mellan kunden och L&T. Du är med i uppstarter, avslut av kunduppdrag, och bidrar med ditt affärsmannaskap till merförsäljning inom befintliga eller nya tjänster.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i vår strävan mot en miljövänligare framtid.

Kvalifikationer
  • Minst 3 års erfarenhet från leverans av servicetjänster inom lokalvård
  • Erfarenhet av personalledning
  • Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
  • Behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift
  • God datorvana och administrativ förmåga
  • B-körkort
Meriterande
  • Språkkunskap inom andra språk
  • SRY-utbildning
Din profil

För att glänsa i den här rollen brinner du för ledarskap och har förmågan att motivera och engagera medarbetarna. Eftersom du dagligen möter våra kunder är en stark kundfokus samt social kompetens mycket viktiga. Utöver dessa egenskaper har du förmågan att planera och prioritera. Du är van vid att arbeta självständigt och vågar ta egna beslut.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta oss via mail. OBS vi tar inte emot ansökningar via mail. Iställer kan du lämna in din ansökan längst ner på sidan.

Driftchef Sirpa Svensson, sirpa.svensson(at)l-t.se

Rekryterare Julia Majuri, julia.majuri(at)l-t.se

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.