Fastighetstekniker sökes till L&T

Fastighetstekniker sökes till L&T

Tjänsten

Är du en kommunikativ problemlösare och allkonstnär inom fastighetsteknik? Skulle du vilja jobba på ett branschledande företag med familjär känsla och goda karriärmöjligheter? Där dina kompetenta chefer och kollegor hjälper dig nå dina personliga samt yrkesmässiga mål? Ta dig an utmaningen, kom och jobba som fastighetstekniker hos oss!

I denna roll kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Vi har stora kunder inom den kommersiella sektorn, och eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners. En hög servicenivå är någonting som du kommer att behöva i denna tjänst.

Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
  • Erfarenhet av arbete som fastighetstekniker/drifttekniker
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
  • Behärskar svenska, både i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
  • Några års arbetsvana från drift i fastighetsbranschen
  • Kunskaper inom ventilation, styr och regler, VVS och el
Din profil

För att lyckas i denna roll har du service nära hjärtat och trivs med kundkontakt. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ser vi även att du är ansvarstagande och trivs med problemlösning. Du är van vid att planera dina dagar och arbeten som skall utföras och kan kommunicera och återkoppla till kunderna om arbeten.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Joel Lindell, 070 382 65 79

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.