Elektriker till spännande teleteknikstationer

Elektriker till spännande teleteknikstationer

Letar du efter en arbetsplats där du varje dag får lära dig något nytt inom el och där du blir utmanad med kluriga problem? I dessa skor kommer du få möjligheten att utvecklas inom elektrikeryrket och förlänga fastigheternas livstid tillsammans med vår kund. Låter det intressant? Ansök nu till vår tjänst som

Elektriker

L&T FM har ett kunduppdrag mot ett stort telekom-operatör och i denna tjänst kommer du jobba operativt ute på deras objekt och göra funktionskontroller på teleteknikstationer. Som elektriker har du ansvar för att se till att driften i stationerna/objekten upprätthåller den standarden som finns. Du kommer även planera underhållsåtgärder, göra mindre installationer och hantera akuta situationer. Det är bra om du har andra tekniska färdigheter i bakfickan som ventilation, värme, energi och VVS för att förstå helheten och lättare kunna utföra arbetsuppgifterna, men det är inget krav.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • El-behörighet (minst certifierad elektriker)
  • God datorvana och administrativ förmåga då rapporteringen sker digitalt
  • Du måste vara svensk medborgare då objekten är skyddsobjekt
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskap inom styr & regler
  • UPS, 48- Volt system
  • Reservkraft körning
Du kommer vara en bra match för oss om du är hungrig för att lära dig mer och vill prova något nytt och spännande som teleteknikstationer. Du är noggrann, självgående och har viljan att utföra arbetsuppgifterna med kvalité. Det snabba tempot motiverar dig då du inte är en person som sitter och rullar tummarna. Du har även lätt för att strukturera och planera dina arbetsdagar själv.

Vårt kontor ligger beläget i Sköndal och teamet du kommer vara en del av består av fem tekniker samt en ansvarig chef. Du kommer att få en gedigen introduktion med befintlig elektriker för att få en förståelse och kunskap om underhållsåtgärderna. Det finns stora möjligheter till att växa både inom uppdraget men även i bolaget. L&T erbjuder även olika förmåner som servicebil och möjlighet till att byta ut semesterersättning till ledig tid.

Vi gör löpande intervjuer samt urval och önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Gruppchef Mohamed Serar 070 546 43 81

Rekryterare Julia Majuri 072 451 25 75

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (6 dagar kvar)