Drifttekniker till Vällingby Centrum

Drifttekniker till Vällingby Centrum

Tjänsten

Lassila & Tikanoja söker nu en självgående drifttekniker med placering norr om Stockholm. Du blir stationerad i Vällingby Centrum.

I denna tjänst kommer du att jobba självständigt och proaktivt med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system för hela centrumet. Du kommer också att göra dagliga ronderingar samt felsökning. Du kommer att kunna fördjupa dig i allt möjligt inom värme, ventilation, el och styr & regler.

Det är mycket kundkontakt med centrumets hyresgäster (butikerna) och därför är det viktigt att du värdesätter återkoppling högt och håller en god dialog med dem. Du ska också ha löpande kontakt med beställarens alla sidoentreprenörer vid felavhjälpande och underhåll. Det ingår även en del administrativa uppgifter såsom att beställa ut sidoentreprenörer via kundens system.

Detta jobb är ett perfekt tillfälle för dig att lära mer inom ditt yrkesområde, eftersom vi samarbetar med underleverantörer och specialister och har breda kontaktnätverk inom området. Vi arrangerar även utbildningar som är skräddarsydda för vår enhet, där du kan vässa dina kunskaper inom till exempel ventilation, VVS eller el.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom drift/underhåll av fastigheter, eller motsvarande praktisk erfarenhet
  • Några års arbetslivserfarenhet med fokus på driftkunskaper och felavhjälpande egenskaper
  • Behärskar svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens Office-paket
  • B-körkort
Meriterande är förståelse för styr & reglering, samt kunskaper inom ventilation, VVS, SBA eller el.

Din profil

För att lyckas i denna har du service nära hjärtat och trivs med kundkontakt. Du har också en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt, då ni kommer att arbeta mycket ihop. Vi ser att du är initiativtagande, driven och flexibel då arbetet innebär att vara spindeln i nätet.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Joakim Hjertton, 079-304 02 40

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (21 dagar kvar)