Drifttekniker med el-kompetens sökes till uppdrag inom kommersiella fastigheter!

Drifttekniker med el-kompetens sökes till uppdrag inom kommersiella fastigheter!

Lassila & Tikanoja är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Vårt arbete handlar om att förenkla vardagen för våra kunder på det mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. Våra kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. Vi driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt alla Region Östergötlands sjukhus. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och växer med detta.

Tjänsten

Vi på L&T söker nu dig som är en erfaren drifttekniker med kunskaper inom el!

Är du sugen på att jobba på ett branschledande företag där du får bidra till vårt gemensamma framgångsrika resa? Där dina kompetenta chefer och kollegor hjälper dig nå dina personliga samt yrkesmässiga mål? Ta dig an utmaningen och sök tjänsten hos oss!

Det som förväntar dig är otroligt varierande och spännande utmaningar. Som drifttekniker ansvarar du för att genomföra drift, elarbeten och underhåll av fastighetstekniska system, vilket innebär att du säkerställer att de fungerar korrekt. Du kommer att vara en ambassadör för företaget och därför ligger mycket fokus på att ge bra service till kunden. Utmaningen ligger i att balansera teknik och social kompetens.

Din arbetsplats kommer till stor del att vara Centralstationen där det alltid händer någonting. Du kommer att ansvara för fastigheten tillsammans med en härlig, sammansvetsat arbetsgrupp på 5 personer. Utöver detta kommer du att ha en ambulerande roll, där du ibland förväntas hjälpa dina kollegor som jobbar mot andra kunder.

Arbetet är på heltid och du kan gärna börja jobba inom en månad.

Kvalifikationer
  • Gymnasial teknisk utbildning, eller motsvarande praktisk erfarenhet
  • Erfarenhet av att jobba med el-relaterade arbetsuppgifter
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • Behärskar svenska både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel som dator, surfplatta, Excel
  • B-körkort
Det är starkt meriterande om du har genomfört utbildningar såsom Heta Arbete, HLR, Liftkort och Fallskyddsutbildning, Anläggsskötare brandlarm, Anläggsskötare sprinkler. Annars erbjuder vi att utbilda dig i dessa för att säkerställa att du känner dig trygg i ditt arbete.

Din profil

För att trivas i rollen motiveras du av att arbeta i en omväxlande miljö då ingen dag är den andra lik. Du kommer att synas mycket på Centralstationen och vara en representant för företaget, och därför är servicekänslan en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du ska vara en social kameleont som har lätt att anpassa sig efter olika situationer. Att ha en god samarbetsförmåga är viktigt eftersom du kommer att jobba tillsammans med teamet. Du kommer även att få frihet under ansvar vilket ställer krav på dig att vara ansvarstagande och lösningsorienterad.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Platschef Thomas Österblad, 072 237 76 25

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.