Driftledare/Driftoperatör sökes till driftcentralen i södra Stockholm

Driftledare/Driftoperatör sökes till driftcentralen i södra Stockholm

Tjänsten

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och självständigt arbete? Vill du också använda dina goda system- och datorvanor för att bidra till ett smidigt fungerande fastighetsdrift? Om du dessutom trivs i en miljö där du har mycket kontakter med människor, kan detta jobb vara något för dig.

Vår driftcentral är knutpunkten där alla inkommande larm och ärenden hanteras för att skapa ökad säkerhet och trygghet för våra kunder och medarbetare. Driftcentralen hanterar totalt ca 50 000 samtal per år. Vi tar emot akuta ärenden via telefon och larmsystem dygnet runt och initierar felavhjälpande åtgärder för att minimera skador och kostnader, med hjälp av exempelvis vår jourverksamhet.

Som driftledare kommer du att arbeta på L&T:s driftcentral och tjänstgöra både dag-, kväll- och nattid. Driftcentralen är placerad i Årsta i vårt operativa kontor men kommer senare under våren att flyttas till Sköndal.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:
  • Övervaka olika uppkopplade system och enheter
  • Ta emot felanmälningar och ärenden
  • Självständig bedöma varje ärendes prioriteringsbehov och koordinera ärenden utifrån detta till lämpliga interna och externa mottagare, till exempel till fastighetsteknikerna som jobbar ute på fältet
  • Säkerställa nödvändig avlämning av pågående ärenden till avbrytande kollegor
Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning
  • Har minst 2 års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med operativt ledarskap och kundservice i fokus
  • Besitter erfarenheter från teknisk drift och/eller övervakning
  • Har god datorvana och kan hantera Office-programmen såsom Excel, Word och Power Point
  • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift
Din profil

Som person är du självgående och noggrann med god simultankapacitet och stresstålighet. Du är en handlingskraftig person som omgående skaffar dig en överblick över komplexa situationer och kan fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut utifrån givna prioriteringar. Du behöver vara flexibel eftersom förutsättningarna och prioriteringarna av olika ärenden kan ändras snabbt. Du har ett stort säkerhetstänk och ett visst tekniskt kunnande.

Att prova nya arbetssätt, vara en utmanare och hitta lösningar lockar dig. Du är affärsmässig och ser tydligt hur dina beslut påverkar ekonomin och produktiviteten. Då befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder är det av yttersta vikt att du är professionell, prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.