Analytiker till Structured Real Estate Finance på SEB i Stockholm

Analytiker till Structured Real Estate Finance på SEB i Stockholm

Vill du jobba i nordens ledande team för strukturering och koordinering av större finansieringar på den nordiska fastighetsmarknaden? Vi söker nu en analytiker till Structured Real Estate Finance inom vår division Large Corporates & Financial Institutions.

Om jobbet
Structured Real Estate Finance (SREF) är ett team på 5 personer baserade i Stockholm som arbetar med strukturerad fastighetsfinansiering och rådgivning i samband med förvärv, ofta i samarbete med Corporate Finance, Equity Capital Markets ("ECM") och Debt Capital Markets ("DCM") inom Investment Banking. Teamets kundgrupper är bland annat de stora fastighetsbolagen, private equity-bolag och fastighetsfonder. Teamet hanterar även distribution av lån till andra ledande långivare i Europa. Verksamheten är huvudsakligen koncentrerad till de nordiska marknaderna.

Vi förstärker nu teamet med ytterligare en analytiker som kommer att vara baserad i Stockholm men arbeta med transaktioner inom samtliga SREFs marknader. Resande kommer därmed ingå som en del av arbetet. Huvudsakliga ansvarsområden är finansiell och kommersiell analys samt att ta fram och hålla presentationer. I rollen kommer du att vara mycket delaktig i hela affären och proaktivt hantera kundkontakter utifrån ett gott affärsmannaskap.

Vem är du?
Du är en utåtriktad, kommunikativ och social teamspelare med en stark analytisk förmåga. Du är lösningsorienterad har ett utvecklat sinne för affärer och drivs av att producera och arbeta med kvalité.
  • Du har en Masterutbildning (MSc) med goda studieresultat, en inriktning mot finansiering/redovisning är meriterande
  • 0-2 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du talar flytande svenska och engelska (andra nordiska språk är meriterande)
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 25 januari 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Lund, Chef för SREF, på +46 70 772 32 87 eller Anna Abrahamsson, HR Partner +46 70 462 2240.

#LI-POST
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (8 dagar kvar)